Protectia Mediului

Ne pasa de siguranta mediului si ne respectam rolul in protejarea acestuia.

Ne pasa de siguranta mediului si ne respectam rolul in protejarea acestuia.

Una dintre cele mai ingrijoratoare provocari in lumea contemporana este protectia mediului, din cauza faptului ca starea planetei este amenintata de anumite aspecte negative ale influentei umane. In ultimele decenii, societatile au inceput sa se intereseze mai mult in ceea ce priveste acest fapt si au inceput sa ia masuri pentru a crea o economie durabila, care sa nu mai dauneze planetei, ci sa ajute la pastrarea ei.

Compania Ingenio este constienta ca tehnologia si industria, in afara de aportul semnificativ pe care il au in dezvoltarea planetei, au de asemenea o influenta negativa asupra naturii. De aceea ne angajam sa avem un rol in conservarea resurselor Pamantului pentru o lume mai buna, pentru ca noi credem ca si cea mai mica actiune conteaza cand vine vorba de planeta noastra.

Principala noastra grija este aceea de a ne informa mereu angajatii despre masurile pe care trebuie sa le ia pentru a ajuta la conservarea resurselor. Solicitam economia de hartie, instrumente de birotica si alte resurse, ca apa sau electricitatea.

Reciclarea este de asemenea importanta pentru Ingenio, de aceea folosim hartie reciclata pe cat posibil, precum si containere de reciclare a hartiei, plasticului sau sticlei.

Promovam dezvoltarea durabila in cladirea proprie de birouri, proiectata in asa fel incat sa primeasca lumina naturala cat de mult posibil pentru a minimiza folosirea electricitatii.

Ingenio isi instruieste angajatii sa economiseasca cat mai multe resurse prin diferite moduri. De exemplu, e-mail-urile de birou includ un avertisment impotriva printarii in cazul in care nu este absolut necesar, pentru a reduce cantitatea de hartie folosita.

Prin astfel de actiuni si prin mesaje frecvente de informare postate pe intranetul nostru, vrem sa ne asumam responsabilitatea in protejarea mediului si sa ne asiguram ca lucram intr-o atmosfera eco-friendly.